OFERTE

Caseta luminoasa 2×0.8 m
1280 lei + tva
*cadou 100 carti vizita

Inscriptionare

Ogllinzi Auto 50 lei

-10% discount
la orice tablou
90x60cm

printare_autocolant

Ani de Experienta

Lucrari Realizate

Clienti Multumiti

  • De peste 12 ani printam cu succes pe materiale ca :autocolant alb mat sau lucios, autocolant transparent, banner, banner blockout, backlight film, canvas, hartie poster, mesh, material textil, tapet, window graphics (autocolant cu gaurele).
  • Folosim imprimante si softuri de ultima generatie, cu cerneluri ecosolvent fara miros, uscare rapida si calitate a printului exceptionala atat la culori cat si la detalii fine.
  • Tot la noi gasiti si materiale pblicitare tipografice :carti de vizita, flyere, pliante, volante, mape, calendare…. Tiparite pe aparatura digitala sau offset in functie de tiaj si prioritate.
  • Asamblam cu drag saptamanal reclame caseta luminoasa cu leduri, formata integral din structura de aluminiu, fata de poliplan, plexiglas, macrolon, backlight film sau material textil si iluminata din interior cu module led ajutate de un transformator rezistente la outdoor.
  • Construim dupa necesitati orice forma de panou publicitar pe structura metalica imbracata in material de bond sau placate cu forex colantat si iluminat din exterior. Executam reclame volumetrice de tip litere volumetrice polistiren vopsite sau litere luminoase.
  • Gandim pana in ultim detaliu orice reclama fie ea luminoasa sau neluminata,colantare auto full sau branduire incepand de la masuratori, proiect, design graphic, executie si montaj.

CONTACT

EXCLUSIVE PRINT

Telefon

0721 455 612

Adresa

Bucuresti, Str. Inclinata 129
(in incinta TUBAL)

  Vizitati si: