TIPOGRAFIE DIGITALA

Printam digital cu cea mai noua tehnologie, sustinuti de 3 masini de print de ultima generatie. Finisam toate lucrarile tiparite digital cu echipamente performante. Tipografia digitala a aparum ca departament in tipografia noastra in urma cererilor de lucrari cu tiraje mici si mijlocii.

Cu aproximativ 3000 de coli pe ora viteza maxima de imprimare, tipografia digitala vine ca o completare a tipografiei offset intro piata in care lucrarile se vor repede. Finisarile lucrarilor digitale ca si cele de tipar offset se fac in acelasi spatiu si de catre aceeasi oameni cu experienta. 

Printurile au culori vii si puternice iar luciul printurilor digitale dau un farmec aparte. 

Produse tipografie digitala

AGENDE

FLUTURASI

CALENDARE

PLIANTE

ETICHETE

CATALOAGE

AFISE

CUTII

MAPE

POSTERE

REVISTE

AMBALAJE

VOLANTE

BROSURI

PUNGI

FLYERE

NOTESURI

DIPLOME

CUM SE FACE?

Comenzile de print digital de la Tipografie Bucuresti au urmatorul drum: 

  1. dai telefon
  2. trimiti mail
  3. trimiti grafica
  4. iti aducem marfa*

CE TREBUIE SA STII!

Timpul de executie se stabileste in functie de gradul de incarcare cu lucrari in momentul respectiv. Deci s-ar putea sa nu se poata “acum!”.

Dar dureaza putin, Ne miscam repede si cu talent!

Tipografie Digitala

Ne straduim sa fim buni! Tipografie Bucuresti este o tipografie care poate deveni furnizorul vostru de print preferat. Suntem doar la un click distanta!

Termene de productie mici!

Cu o echipa formata doar din oameni care stiu ce fac si a caror experienta ne-a adus unde suntem acum. Intotdeauna respectam ce promitem!