TIPOGRAFIE OFFSET

Dupa cum stiti, din cand in cand va prezentam utilajele pe care le avem in dotare ca si tipografie offset cat si ca tipografie digitala. Azi vrem sa va aratam una din cele 2 masini de tipar offset cu care tiparim mare parte din lucrarile comandate de clientii nostri.

Este vorba despre o masina in 5 grupuri de culoare + grup separat de lac offset, Heidelberg. Poate tiparii cele 4 culori de policromie CMYK plus o culoare speciala, inclusiv auriu si argintiu. Formatul maxim de lucru este de 50×70 cm finit iar greutatea maxima a cartonului pe care il poate imprima este de 450 g/mp. Viteza de lucru este de pana la 12000 coli mari(50*70cm) pe ora, iar ca si automatizari, toate reglajele se fac electronic controlate de un pupitru de comanda.

Dotata fiind cu acest utilaj tipografic, putem sa tiparim foarte repede, la calitate foarte buna orice fel de materiale publicitare, de la carti de vizita pe cartoane speciale pana la cataloage si reviste.

 Produse tipografie offset

AGENDE

AMBALAJE

FLUTURASI

REVISTE

PUNGI

PLIANTE

AFISE

CUTII

MAPE

POSTERE

CATALOAGE

CALENDARE

ETICHETE

VOLANTE

BROSURI

FLYERE

NOTESURI

DIPLOME

CUM SE FACE?

Comenzile de tipar offset au urmatorul drum: 

  1. dai telefon
  2. trimiti mail
  3. trimiti grafica
  4. iti aducem marfa*

CE TREBUIE SA STII!

Timpul de executie se stabileste in functie de gradul de incarcare cu lucrari in momentul respectiv. Deci s-ar putea sa nu se poata “acum!”.

Tiparim repede si bine!

Tipografie Offset

Ne straduim sa fim buni! Tipografie Bucuresti este o tipografie care poate deveni furnizorul vostru de print preferat. Suntem doar la un click distanta!

Termene de productie mici!

Cu o echipa formata doar din oameni care stiu ce fac si a caror experienta ne-a adus unde suntem acum. Intotdeauna respectam ce promitem!