Agende

Agende cu coperti tari

Doriti o oferta pentru agende personalizate dar nu stiti exact cum sa arate? Nicio o problema, sunati ne sau ne puteti vizita la tipografie iar echipa noastra de vanzari va v a ajuta si impreuna alegem modelul de agenda personalizata care vi se potrivește.

Agende cu coperti buretate

Tipografie Bucuresti poate printa de la agendele in formate standard, respectiv A4 sau A5, pana la agende cu dimensiuni atipice in funcție de cerintele si viziunea clientului.

Tipografia Bucuresti realizeaza la comanda, in functie de cerintele clientilor, agende cu spira personalizate, frumoase si de calitate. La ce ne referim cand spunem agende de calitate? Va spunem imediat: hartia folosita la interiorul agendei este important sa fie una de calitate pentru a permite scrierea cu usurinta in agenda; apoi putem vorbi despre calitatea printului, respectarea culorilor din grafica, a identitatii vizuale a clientului deoarece o agenda poate fi si un instrument de promovare oferit colaboratorilor; si nu in ultimul rand nu trebuie sa uitam de calitatea finisarilor: plastifiere, lacuire, legare, atent executate pentru a obtine un produs final perfect, o agenda frumoasa si practica.
De asemenea oferim o gama variata de finisari din care va puteți alege ce va place:  plastifiere lucioasa sau mata, lac selectiv, culori speciale, coperti groase din mucava sau supra coperti din material transparent.
Spire metalice colorate, inserturi in interiorul agendei, si lista ramane deschisa in functie si de imaginatia si dorința clientului.
La ce este necesar sa va decideti atunci cand va ganditi la o posibila comanda de agende persinalizate?
Va spunem noi:
– in primul rand la formatul sau la dimensiunea agendei
– apoi la numarul de file ce compun interiorul agendei
– tipul de copertă dorit
– grafica pentru coperta agendei dar si pentru interior
– finisari
– si cantitate