Flyere / Fluturasi

Brosuri cu capsare

Doriti o oferta pentru brosuri dar nu stiti exact cum sa arate? Nicio o problema, sunati ne sau ne puteti vizita la tipografie iar echipa noastra de vanzari va v-a ajuta si impreuna vom gasi solutia cea mai buna.

Brosuri

Finisarile sunt si ele foarte importante pentru a face o brosura cat mai interesanta, iar aici posibilitatile sunt multiple in functie de gusturi si de buget: plastifiere integrala sau doar pe coperti, lac selectiv, coperta stantata, buzunar pe coperta, culori speciale etc.

Flyerele sau fluturasii publicitari sunt cea mai răspândită metoda de promovare a unor produse, servicii, evenimente etc. Tipografie Bucuresti tipareste flyere publicitare rapid si la cele mai bune preturi.

Ce trebuie sa ne comunicati atunci cand doriti sa plasati o comanda de flyere?
In primul rand formatul flyerelor sau dimensiunea dorita; printre cele mai intalnite si solicitate sunt flyerele A5, flyerele A6 si flyerele DL (210x99mm.)
Urmeaza apoi hartia pe doriti sa tiparim flyerele, sa fie lucioasa sau mata, iar gramajul standard pentru flyere este de 115g -130g., insa putem tipari pe orice hartie ni se solicita.
Daca aveti nevoie de ajutor in realizarea graficii pentru flyere, nicio problema, departamentul nostru de grafica va sta la dispozitie si va ofera tot suportul necesar. 
Noi suntem cei mai fericiti atunci cand un client pleaca multumit de la noi si ne ofera garantia ca va reveni la Tipografia Bucuresti.