Brosuri

Brosuri cu capsare

Doriti o oferta pentru brosuri dar nu stiti exact cum sa arate? Nicio o problema, sunati ne sau ne puteti vizita la tipografie iar echipa noastra de vanzari va v-a ajuta si impreuna vom gasi solutia cea mai buna.

Brosuri

Finisarile sunt si ele foarte importante pentru a face o brosura cat mai interesanta, iar aici posibilitatile sunt multiple in functie de gusturi si de buget: plastifiere integrala sau doar pe coperti, lac selectiv, coperta stantata, buzunar pe coperta, culori speciale etc.

Cine suntem? Ce facem? Unde ne gasiti?

Toate aceste informații si nu numai se pot constitui intro brosura de prezentare a companiei. Tipografie Bucuresti realizeaza brosuri de prezentare, la comanda, in formate standard sau atipice, in functie de cerintele clientului.
Brosurile de prezentare se pot folosi in diverse contexte, precum: targuri, expozitii, intalniri, prezentări. Indiferent de domeniul de activitate al companiei dumneavoastra, o brosura de prezentare va este intotdeauna utila la birou, fiind un instrument de promovare puternic.
Cum ar trebui sa arate o brosura de prezentare?
Mai intai ar trebui sa va alegeti un format sau o dimensiune pentru brosura dumneavoastră; puteti opta pentru o brosura standard A4, A5 sau crea ceva personalizat. Tipografie Bucuresti poate tipari orice format de brosura.
Apoi in functie de informatiile pe care le doriti sa apara in brosura de prezentare, se alege numarul de pagini din interiorul brosurii. Atentie, foarte important este ca numarul de pagini sa fie multiplu de 4. Noi va recomandam un continut echilibrat de texte si poze, pentru a fi cat mai atragator pentru client si a-i capta atentia.
Tipografie Bucuresti vine in intampimarea nevoilor dumneavoastră si va ofera tot suportul in realizarea graficii pentru brosura de prezentare.
Va asteptam la Tipografie Bucuresti pentru a va prezenta mostre din brosurile realizate pana acum si alege impreună ceea ce vi se potrivește.