Cataloage

Desi sunteti tentati sa spuneti de cele mai multe ori ca brosurile si cataloagele reprezinta acelasi lucru, noi va spunem ca nu este asa. Diferenta dintre o brosura si un catalog o reprezinta numarul de pagini continut. O brosura poate fi formata din coperta si o fila la interior, capsate, in schimb atunci cand vorbim de un catalog continutul acestuia este mult mai mare, pornind de la minim 20 de pagini.

Cataloagele se folosesc in domenii de activitate precum comertul, pentru prezentarea tuturor produselor din portofoliu insotite de o scurta descriere.
Tipografie Bucuresti tipareste cataloage frumoase, cu finisari de calitate, asigurandu-va astfel ca veti avea un produs premium.
Cum se obtine un catalog?
In primul rand trebuie sa stiti ca 
nu exista ceva standard pentru tiparirea unui catalog, referitor la dimensiune, hartie, finisari. Toate se realizeaza personalizat, pe comanda, insa echipa Tipografie Bucuresti va poate consilia in alegerea dumneavoastră avand in vedere experienta sa acumulata pana in prezent.
Alegem dimensiunea catalogului, apoi hartia pentru interior si coperta, realizam grafica si apoi incepem si tiparim paginile din continutul catalogului. Urmeaza finisarile, atent executate pentru ca nu ne dorim sa zboare paginile din catalog, impachetarea si livrarea catre client.
Astfel, daca detineti un magazin si aveti nevoie de cataloage de prezentare pentru produsele dumneavoastra, va asteptam la Tipografie Bucuresti, pentru a va prezenta cateva mostre si a alege produsul perfect pentru dumneavoastră.