Mape

Mapele reprezinta un mod elegant de prezentare al documentelor oficiale ale unei companii: contracte, oferte, etc. Mapele au de obicei un format standard A4 si se pot personaliza in functie de preferintele clientului.

Tipografie Bucuresti poate realiza mape atat in tiraje mici pe digital cat si in tiraje mai mari pe tipar offset. Exista cateva asemanari si deosebiri intre mapele realizate pe tipar offset si mapele pe digital:

–          In primul rand este vorba de cantitatea ce se poate comanda: pentru digital este rentabil si o comanda de mape de pana in 100 buc, in schimb pentru tiparul offset este necesara o comanda de minim 200 de mape

–          Apoi, o alta diferenta este data de buzunarul din interiorul mapelor, cel care practic sustine documentele: pentru digital se foloseste un buzunar standard, aplicat (lipit dupa printarea mapelor), realizat dintr-un carton alb de 300/350g; in schimb la mapele tiparite pe offset buzunarul se formeaza automat din coala de tipar si poate fi imprimat din grafica daca se doreste. Un mare avantaj la mapele tiparite offset este acela ca buzunarul poate lua orice forma dorita cu ajutorul stantei sau se poate opta pentru varianta standard eliminand un cost in plus.

–          Indiferent daca comandati mape pentru digital sau offset cartonul folosit este acelasi: lucios sau mat, iar gramajul de 300-350g

–          Imprimarea mapelor se poate face pe o fata sau pe ambele fete, cu un logo sau integral, nu exista ingradiri, iar pentru finisari puteti opta pentru o plastifiere mata sau lucioasa pentru o rezistenta mai mare a mapelor, pentru lac selective ca sa scoateti in evidenta logo-ul spre exemplu.

Avand atat de multe variante si costul de productie al mapelor difera, de aceea ne puteti trimite solicitarea dvs. de pret pe adresa noastra de e-mail, mentionand urmatoarele detalii, pentru a primi un raspuns cat mai rapid:

1.       Mod imprimare mape: fata, sau fata/verso

2.       Culori imprimare mape: color, alb/negru

3.       Finisari: plastifiere mata/lucioasa,  fata sau fata/verso, lac selectiv, buzunar standard sau model personalizat

4.       Cantitate totala mape